Over SportsCom


Business Through Sports

Wie zijn we?

SportsCom is het enige onafhankelijke Belgische sportmarketingbureau dat met een no-nonsense aanpak resoluut gaat voor ‘Business Through Sports’. Onafhankelijk wil eerst en vooral zeggen dat we niet aan sponsorwerving doen voor bepaalde atleten of clubs en dat we niet aan bepaalde organisatoren en wedstrijden vasthangen. Die boot houden we bewust af om te allen tijde onafhankelijk te kunnen opereren. 

Wij werken daarom ‘relationeel’, niet louter financieel. Het moet een win-win-win zijn!

We stellen immers steeds het bereiken van de doelstellingen van de klant voorop en geloven dat dit enkel kan binnen een constructieve relatie met de gesponsorde. Respect voor en meedenken mét clubs, teams, organisatoren en bonden is uiteraard wel cruciaal voor een goed resultaat. Wij werken daarom ‘relationeel’, niet louter financieel. Het moet een win-win-win zijn!

Als team functioneert SportsCom als volwaardige partner van uw marketingafdeling - uw outsourced sportmarketingdepartement zeg maar - die voor u op zoek gaat naar de voor uw bedrijf optimale formule in de sport en die u een optimaal resultaat garandeert.

Wat doen we?

Misschien zit u reeds in de sport en krijgt u niet de return die u verhoopt had.  Misschien hebt u een fantastisch idee maar noch de tijd of de kennis om dit te realiseren. Mogelijk heeft u een doel of ambitie maar ziet u niet op welke manier het te bereiken.

Dan biedt SportsCom de antwoorden! Wij treden op als de partner die u helpt om sport in te zetten als strategische marketingcommunicatietechniek en we kanaliseren daarbij alle emoties en passies die kenmerkend zijn voor de sport.

Een ROI die het meer dan de moeite waard maakt om sport te (her)ontdekken als medium naar een hogere rendabiliteit.

Onze passie voor en jarenlange ervaring in de sport, gecombineerd met een indrukwekkende carrière in marketingcommunicatie, netwerking en organisatie van allerlei commerciële en sportieve evenementen biedt onze klanten de zekerheid om, binnen het afgesproken budget en de gedefinieerde tijdsbestekken, de vooropgestelde resultaten te bereiken.

Een ROI met andere woorden die het meer dan de moeite waard maakt om sport te (her)ontdekken als performant medium in uw streven naar een hogere rendabiliteit.

Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.