Cases


klanten - Referenties

Zij hebben alvast vertrouwen in ons.

              

                     

01-01-2018

Viessmann Belgium

SportsCom wist Viessmann Belgium te overtuigen met een uniek wintersportverhaal, waarbij enkele jonge talentvolle atleten samen het Viessmann Winter Talent Team vormen. Inmiddels werd dat team uitgebreid en het hele project breder getrokken.

16-06-2016

Vivaldis Interim

Vivaldis Interim deed een beroep op SportsCom om via sportsponsoring zijn ambities als succesvolle en ambitieuze ‘challenger’ binnen de uitzendsector kracht bij te zetten en zijn naamsbekendheid te verhogen.

15-06-2016

OSMO / AVEVE

SportsCom werkte een omvangrijk cyclocrossproject uit om het “slapend” merk, Osmo, van de AVEVE-groep te herlanceren en het nieuwe logo onder de aandacht van een brede doelgroep te brengen.

14-06-2016

Boels Rental

Op aanraden van SportsCom stapte Boels Rental 3 jaar geleden in als main partner bij de Waalse klassiekers Luik-Bastenaken-Luik en de Waalse Pijl.

13-06-2016

Eneco

In 2011 lanceerde Eneco zich als nieuwe B2C-speler op de Belgische energiemarkt. SportsCom werkte daarvoor een campagne uit rond de figuur van Ludo Dierckxsens, die als ‘sympathieke ambassadeur’ perfect de waarden van het bedrijf uitstraalde.

13-06-2016

Creyf’s / Start People

Via een zeer actieve en interactieve sponsorpolitiek genereerde SportsCom een enorme meerwaarde op de ROI van negen voetbalteams uit eerste klasse, twee top basketbalteams en het Lotto-Omega Pharma wielerteam. Deze case wordt nog steeds algemeen beschouwd als één van de sportmarketingcases van België!

11-06-2014

Aannemingen Verelst

Tegenwoordig zijn ‘onze’ Belgian Red Devils hot over heel de wereld, maar dat was een aantal jaar geleden allerminst het geval. Aannemingen Verelst stapte net in de periode dat sponsors en supporters het team de rug toekeerden op aanraden van SportsCom toch in als “Partner for the future”.

Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.