homepage overlay

Vivaldis Interim

Vivaldis Interim deed een beroep op SportsCom om via sportsponsoring zijn ambities als succesvolle en ambitieuze ‘challenger’ binnen de uitzendsector kracht bij te zetten en zijn naamsbekendheid te verhogen.

In de aanloop naar de Spelen van Rio profileerde Vivaldis Interim zich via de unieke content als sponsor anders dan de anderen

SportsCom riep hiervoor het “Vivaldis Interim Challengers Team” in het leven. Vivaldis Interim steunt dit team van jonge, ambitieuze topatleten, die binnen hun diverse Olympische sportdisciplines de wereldtop ambiëren. In de aanloop naar de Spelen van Rio profileerde Vivaldis Interim zich via de unieke content die uit dit verhaal wordt gegenereerd als een bedrijf - en sponsor - “anders dan de anderen”. De prestaties van de Challengers, met onder meer vier medailles op de Spelen in Rio als ultieme bekroning, bewezen dat zowel SportsCom als Vivaldis Interim meer dan drie jaar geleden de juiste beslissing namen om deze atleten te steunen. Dit succesverhaal wordt dan ook verder gezet richting de Spelen van Tokio in 2020. 

Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.