Activiteiten


Marketing - Audit - Consultancy - Sociale Media

Sportmarketing en –sponsoring

Door onze jarenlange ervaring binnen de sportwereld kunnen we voor u in no-time een voorstel uitwerken precies op maat. Of u nu op zoek bent naar het verhogen van de naamsbekendheid, een bepaalde doelgroep wenst te bereiken of een bepaald product in de picture wil zetten. SportsCom stelt een aantal pistes voor en diegene die uw voorkeur geniet, werken we tot in de puntjes uit met het oog op uw sportmarketingdoelstellingen.

Het overzicht van onze ‘cases’ biedt u een duidelijk beeld waartoe SportsCom in staat is.

Audit

Bent u reeds aanwezig in de sport maar hebt u zelf geen goed zicht op de meerwaarde? Bent u niet zeker dat u consistent aan het ‘sponsoren’ bent of dat u de juiste kanalen aanwendt? Vreest u dat u niet overal ‘value for money’ krijgt of hebt u gewoon te weinig tijd om alles op te volgen?

SportsCom verzorgt voor u een integrale audit van al uw sportmarketinginspanningen, levert u aansluitend een uitgebreid rapport met alle pro’s en con’s en doet concrete voorstellen ter verbetering van uw gehele pakket. 


Consultancy

Wanneer een bedrijf de strategische beslissing neemt om ‘sport’ als een volwaardige marketingtool te gaan implementeren zal SportsCom in overleg met het bedrijf op zoek gaan naar de meest relevante en zinvolle sportmarketingprojecten, en dit binnen een B2C- en/of B2B-omgeving.

In overleg met uw bedrijf gaan wij op zoek naar de meest zinvolle sportmarketingprojecten

Wij dompelen ons onder in de cultuur en strategie van het bedrijf, informeren ons over de bestaande marketingdoelstellingen en mogelijk reeds bestaande aanwezigheid in de sport. Tijdskader en budget worden bekeken en na evaluatie van al deze elementen zal SportsCom concrete voorstellen doen, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de sportwereld.

Sociale media

Het gebruik van social media is nog altijd een tamelijk recent fenomeen in onze samenleving en veel bedrijven ondervinden nog steeds moeilijkheden om een uitgekiende sociale media strategie uit te werken. In de sportwereld is dat niet anders. Tegenwoordig heeft iedere organisatie, club of sporter wel één of meerdere accounts, maar vinden bedrijven toch nog al te vaak niet de juiste wijze om op een professionele manier hun activiteiten binnen de sport ook via sociale media te laten leven. 

SportsCom biedt ook hiervoor de antwoorden! Al dan niet in overleg met het sociale mediabureau waarmee uw organisatie werkt, kunnen wij volledig op maat gemaakte campagnes voor u uitwerken met unieke content. Voor heel wat klanten nemen wij ook het hele traject wat dit betreft uit handen, inclusief de online activaties, wedstrijden etc. SportsCom heeft alle kennis in-house om dit volledig op zich te nemen. En de mogelijkheden zijn wat dit betreft eindeloos, want de sport leent zich hier perfect toe.

Gelieve de hoogte van uw browservenster te vergroten voor een betere website ervaring.